Website beheer met een CMS-systeem

Het Content Management Systeem


Indien u dit wenst kunt u het beheer van uw website aan ons uitbesteden -wij doen het graag voor u-, of zelf doen. Met ons onderhoudssysteem of Content Management System (CMS) is het onderhoud van uw website in ieder geval zéér eenvoudig. U kunt teksten en plaatjes op pagina's wijzigen en grafieken en tabellen invoegen. Het beheer van uw website verloopt met ons Content Management Systeem op efficiënte en logische wijze.

Eenvoudig onderhoud
Door de herkenbare vormgeving en functionaliteit kan iedereen werken met ons Content Management Systeem. Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get Editor) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt.

Ook voor bestaande websites
Het Content Management Systeem is ook toepasbaar in uw bestaande website. Het is in uw site in te voeren zonder dat de vormgeving van uw website aangepast moet worden. Vanzelfsprekend is het geen enkel probleem om naar gelang uw wensen gelijktijdig aanpassingen / verbeteringen in uw bestaande site door te voeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Modulair van opzet - Eenvoudig uit te breiden
Het contentent management systeem is klaar voor de toekomst! Later- uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem bij het gebruik van het Content Management Systeem. Zo heeft u altijd een systeem dat zich geheel aanpast naar uw wensen en eisen.

Opties
Het Content Management Systeem kan indien gewenst worden uitgebreid met een aantal standaard functies.

  • Nieuws
  • Fotoalbum
  • MP3 speler
  • FAQ
  • Enquêtes en onderzoek
  • Mailing & nieuwsbrief
  • Webwinkel
  • Forum
  • Prikbord

Het aantal opties en mogelijkheden van het Content Management Systeem zijn vrijwel onbeperkt. Geheel op maat kunnen wij uiteraard ook modules voor u ontwikkelen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden m.b.t. een Content Management Systeem? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend meer infor-
matie over ons Content Management Systeem aan:
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld ! Corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

Gegevensbeleid
gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Gbdesign Content Management Systeem (CMS) - Naar de homepage