Logo en Huisstijl ontwerp

Ontwerp gericht op uw doelgroep


Uw Logo en Huisstijl bepalen de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het dus van belang dat uw logo en huisstijl herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming zijn. Uw klant moet u door het zien van uw logo en huisstijl in positieve zin kunnen herkennen, en juist uw logo en huisstijl moeten hem goed bij blijven!

Onze ontwerpers houden daarom bij het ontwerp van uw logo en huisstijl dus naast de door u gestelde eisen vooral rekening met de doelgroep.

Logo ontwerp voorbeeldenGbdesign denkt met u mee bij het ontwerpt én de realisatie van uw logo. Tevens ontwerpen wij de bijpassende huisstijl en passen deze toe op uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van uw (toekomstige) klanten.

Natuurlijk nemen wij ook graag samen met u uw bestaande logo en huisstijl onder de loep om te onderzoeken of deze verbeterd kunnen worden.

 

Drukwerk in uw huisstijl op locatie geleverd

Aangezien wij samenwerken met een een aantal door ons geselecteerde drukkers zijn wij in staat u optimale kwaliteit en service te bieden. Wij kunnen uw drukwerk verzorgen van concept tot het uiteindelijke product dat bij u op locatie geleverd wordt. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt, wat wel zo makkelijk is.

Digitaal briefpapier in uw huisstijl

Gbdesign vervaardigt naast briefpapier voor drukwerk in uw huisstijl ook uw digitale briefpapier voor gebruik bij E-mail (zoals Outlook Briefpapier). Daarnaast bent u ook voor het ontwerp van digitale nieuwsbrieven bij gbdesign aan het juiste adres.

Logo en huisstijl ontwerp voorbeelden

Om een goede indruk te krijgen van onze kwaliteiten op het gebied van logo en huisstijl ontwerp kunt u de voorbeelden op onze logo en huistijl ontwerp portfolio pagina raadplegen. Deze portfolio bevat een kleine selectie van ons werk van de afgelopen jaren.

Wilt u meer informatie ontvangen over logo en huisstijl ontwerp? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Gewoon bellen kan natuurlijk ook (0180 - 848588)

Vraag vrijblijvend meer infor-
matie over logo en huisstijl ontwerp aan:
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld ! Corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

Gegevensbeleid
gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Gbdesign Logo en huisstijl ontwerp - Naar de homepage