Redesign en website usability

Bij het redesign van uw website is de website usability een belangrijk aandachtspunt. Onze webdesigners hebben ruime ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites.
Bij het redesign van een website staat voor hun de gebruiker centraal. Wanneer deze gebruiker zijn of haar doelen efficiënt, effectief en naar tevredenheid behaalt is een redesign voor onze webdesigners pas geslaagd.

De voordelen van Website Usability:

  • Een hoger rendement met uw website;
  • Meer terugkerende bezoekers;
  • Er worden meer concrete acties ondernomen;
  • Voor u belangrijke pagina’s worden meer bezocht.

Website redesign en emotionele communicatie?

De communicatieve doelstellingen van een website houden in dat deze datgene overdraagt, wat hij moet overdragen. Het gaat hierbij niet alleen om de tekstuele inhoud. Ook emotionele communicatie speelt hierbij een belangrijke rol.

Website redesign en emotionele communicatie

Een website kan worden gezien als een middel om mensen te beïnvloeden, bijvoorbeeld om product X te kopen. Dergelijke beslissingen nemen mensen meestal niet op basis van logische gronden. Ze worden vaak geleid door hun emoties. Alles wat we zien en horen roept associaties op, zowel positieve als negatieve. Positieve associaties vergroten het vertrouwen, door product X te gekoppeld aan deze positieve associaties zal dit product sneller en vaker verkocht worden. Dit is iets dat zich bij de mens op een veelal onbewust niveau afspeelt, waardoor heel subtiele effecten toch een groot resultaat kunnen hebben.

Bij een website redesign zullen wij dus ook uw boodschap overbrengen door positieve associaties te verbinden aan grafische elementen binnen het website design.

Ook een website redesign? Draai door onze webdesign portfolio Webdesign portfolio en laat u ook overtuigen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ook een passend website design?

Telefoonnummer webdesign bureau Gbdesign

Wij staan u graag te woord.

Vraag vrijblijvend meer infor-
matie over website redesign aan:
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld ! Corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

Gegevensbeleid
gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Website redesign