Drukwerk

diensten


Naast online promotie blijft gedrukte media nog steeds zeer belangrijk. Design, content en ontwerp moeten aantrekkelijk en representatief zijn voor uw bedrijf en product. Wij ontwerpen graag uw briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures, offertemappen, flyers, affiches, advertenties etc. etc.

Één aanspreekpunt
In samenwerking met een aantal door ons geselecteerde drukkers zijn wij in staat u optimale kwaliteit en service te bieden. Ook heeft u hierbij slechts één aanspreekpunt en verzorgen wij uw drukwerk van concept tot het uiteindelijke product dat bij u op locatie geleverd wordt.
Naast het eigenlijke drukwerk kunnen wij in samenwerking met hen ook zorgdragen voor de veredeling van uw drukwerk middels stansen, prägen, lamineren, vernissen etc.

Vanzelfsprekend kunnen wij uw drukwerk ook laten vervaardigen bij een drukker naar uw keuze.

Brochures in PDF-formaat
Wij vervaardigen niet alleen uw brochures voor drukwerk, maar ook uw digitale brochures in PDF-formaat.
Deze brochures kunt u ter download aanbieden op uw website waardoor uw potentiële klanten de door hun gewenste informatie direct tot hun beschikking hebben en deze indien wenselijk zelf kunnen afdrukken.

Voorbeelden
Om een goede indruk te krijgen van onze kwaliteiten op het gebied van drukwerk ontwerp kunt u het beste de voorbeelden op onze Drukwerk portfolio pagina raadplegen. Deze portfolio bevat een selectie van de door ons gerealiseerde projecten.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden m.b.t. drukwerk? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend meer infor-
matie over drukwerk aan:
verplicht veld
verplicht veld
verplicht veld

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld ! Corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

Gegevensbeleid
gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Gbdesign Drukwerk - Naar de homepage