Samenwerking

Krachten bundelen met gbdesign


Om optimale ondersteuning te kunnen bieden voor onze diensten werken wij nauw samen met een aantal bedrijven, zoals internet providers, drukkers en internet marketing bureau's. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat om hun diensten tegen gunstige tarieven aan te bieden, maar bent u ook verzekerd van goede service en ondersteuning.
Naast website hosting (ruimte voor uw internetsite op internet) bieden zij ook pakketten waarmee u voordelig verbinding kunt maken met het internet en waarmee uw bedrijf gebruik kan maken van e-mail faciliteiten.

Een deel van de projecten in de portfolio van gbdesign Portfolio websites is ontstaan door een samenwerkingsverband met andere webdesignbureaus waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de specialisaties binnen beide partijen.
Gbdesign heeft bij deze projecten dan de grafische vormgeving en de dynamische flash onderdelen ontwikkeld.

Heldere overzichtelijke bronbestanden

Hierdoor is het voor een webdesignbureau relatief eenvoudig dit ontwerp zelf verder om te zetten in een werkende website of webapplicatie.
Uiteraard is het ook mogelijk dat wij het grafisch ontwerp direct omzetten in een werkende webtemplate zodat deze door het webdesignbureaus direct kan worden gekoppeld aan een CMS Content Management Systemm (CMS) of kan worden gevuld met de door de klant aangeleverde content.

Samenwerking
Bedrijven die ook geïnteresseerd zijn in een samenwerkingsverband kunnen natuurlijk altijd contact Contact met Gbdesign met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend meer infor-
matie over een samenwerking met gbdesign aan:
verplicht veld
verplicht veld

De rood gekleurde items zijn niet juist ingevuld ! Corrigeer deze, en klik opnieuw op Verzenden.

Gegevensbeleid
gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Gbdesign - Content Management Systeem (CMS) home link