Werkwijze

Resultaat als uitgangspuntResultaatgerichte werkwijze
Gbdesign hanteert een gestructureerde en inzichtelijke werkwijze. Door deze gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het productieproces garanderen wij een succesvolle samenwerking en een optimaal resultaat. Gbdesign doorloopt samen met u een vijftal fasen.

1. Bepalen strategie
Samen met Gbdesign worden de doelstelling(en), verschillende doelgroepen en de producten en diensten van de website in kaart gebracht en vastgesteld. Met de producten en diensten wordt middels een zoekwoord analyse al met SEO (zoekmachine optimalisatie) cms begonnen. Vervolgens wordt de uitkomst van deze zoekwoord analyse vertaalt in een website structuur en worden de benodigde website functionaliteiten vastgesteld.

2. Webdesign
Op basis van de doelstelling(en) en website structuur ontwerpt Gbdesign een concept website design dat wij op een speciaal afgeschermd deel van het internet zullen plaatsen. U krijgt van ons dan de URL waarmee u de website die in ontwikkeling is kunt benaderen. In overleg met u wordt dit concept aangepast totdat u er volledig tevreden mee bent.

3. Website bouw
Hierna wordt de website gebouwd op basis van het goedgekeurde design, het structuurschema en de gewenste functionaliteiten. De website wordt indien hiervoor bij het vaststellen van de strategie voor is gekozen op het cms cms doorontwikkeld tot tevredenheid van beide partijen.

4. De implementatie
Nadat de website is gebouwd en uitgebreid is getest wordt deze bij één van de partners van Gbdesign gehost en live gezet. Indien u heeft gekozen voor het gebruik van een content management systeem content management systeem kunt u uw website hierna zelf aanpassen.

5. Optimalisatie
Ook nadat de website live staat, kunnen wij u helpen meer resultaat uit uw website te halen. Dit doen wij o.a. door het evalueren van de resultaten, het verzorgen van Google advertenties en het verbeteren van de site n.a.v. de analyse van website rapporten. Meer informatie hierover vind u onder het kopje Internet marketing internet marketing.

Een professionele en leuke relatie met onze klanten
Uw samenwerking met een grafisch ontwerp en webdesign bureau moet een geweldig resultaat opleveren. Gbdesign doet er alles aan om de verwachtingen van elke klant te overtreffen. Naast een professionele aanpak en korte communicatielijnen zorgen wij er altijd voor dat het vooral ook leuk is om met Gbdesign samen te werken!

Heeft u interesse of heeft u vragen: neem gerust contact op Naar het contact formulier.. We komen graag bij u langs om uw plannen bij een kop koffie door te nemen.

gbdesign© 1998-2011
Webdesign & Grafisch ontwerp regio Rotterdam - Zuid Holland
Gbdesign - Content Management Systeem (CMS) home link